Bouwpompen

Drainagepompen, inoxpompen, slibklokpompen & slurrypompen

Weg met water & slib

Ben je een ervaren mijnwerker of bouwvakker? Dan maakt een bouwpomp jouw werk al een hoop lichter. Tuinmachines Vinkeveen verkoopt gebruiksvriendelijke bouwpompen van Grindex. Ze zijn licht van gewicht, maar ontzettend sterk, slijtvast en hebben zelfs beveiligde elementen zoals een luchtklep. Je kan kiezen uit:

We verkopen niet alleen bouwpompen, maar onderhouden en herstellen ze ook. Daarnaast leveren we de bijbehorende stukken zoals koppelingen, afvoerslangen en reserveonderdelen. Dankzij onze deskundige service werkt je bouwpomp in een mum van tijd weer naar behoren.

Grindex
drainagepompen
beveiligde elementen
Conform de strengste normen

Voor een veilig gebruik

Onze bouwpompen worden altijd onderworpen aan een elektrische NEN 3140-keuring. Zo’n onderzoek helpt om ze in optimale staat te houden en incidenten te voorkomen.

Gelukkig hoef je daarvoor geen verzekeraar aan te spreken, want wij controleren de pompen met plezier voor jou. We kunnen de keuring in onze werkplaats of bij jou thuis uitvoeren. Achteraf geven we je een testcertificaat mee, waarop alle technische informatie staat.

Een bouwpomp aankopen?

Neem contact met ons op voor meer informatie!